AUTO VOOR ZUID AFRIKA

AUTO VOOR ZUID AFRIKA

Bijna dagelijks vervoert Frederike kinderen van en naar activiteiten van het Pêrelprojek. Bij het project worden kinderen gestimuleerd om hun talenten ten volle te ontwikkelen en daarnaast dat ze hun identiteit ontdekken in de wetenschap dat ze kostbaar zijn voor hun Schepper!

Tien kinderen in het rode autootje is een beetje te veel
Elke week is er een groep van ongeveer 10 kinderen die met Frederike meerijdt in de auto. Daarnaast vervoert Frederike ook elke week (veel) boodschappen of goederen voor het Pêrelprojek.
In Nederland zouden we hier een bus voor gebruiken. Echter, bij Frederike in Zuid-Afrika, worden in haar auto soms meer dan 10 kinderen vervoerd. Onvoorstelbaar en tegelijkertijd ook onveilig!

Geld inzamelen voor een auto met meer ruimte
Daarom hebben we als stichting besloten om geld in te zamelen voor een auto met meer zitplaatsen en meer ruimte. Een auto met meer zitplaatsen zou niet alleen veiliger en handiger zijn, maar ook meer mogelijkheden bieden voor de kinderen uit deze community.

Voor een betere toekomst
De kinderen met wie Frederike werkt komen zelden buiten hun directe woonomgeving. Hoe kunnen zij van een betere toekomst dromen als ze nooit zien wat de mogelijkheden zijn buiten hun woonplek? Meer info hierover, klik hier

HELPT U MEE? 

Uw gift is aftrekbaar van de belasting.
Het rekeningnummer is:
NL02RABO0309856043 t.n.v. St Help Frederike Helpen. 
Geef aan dat het voor de auto is. Klik hier om online een donatie over te maken.
Uiteraard houden we u via de website op de hoogte van de giften die rechtstreeks bij ons of via steunactie.nl binnenkomen voor dit doel.