Help mee

Help mee

Door Stichting Help Frederike Helpen te steunen draagt u bij aan de verbetering van de positie van kinderen en volwassenen. Uw geld gaat rechtstreeks naar evangelisatie, onderdak, ontwikkeling, verzorging en voedsel. We werken in Nederland alleen met vrijwilligers. Hierdoor zijn onze kosten laag, zodat meer dan 95% procent van uw gift in Zuid-Afrika kunnen besteden. U kunt eenmalig of structureel doneren.

Help Frederike Helpen is door de overheid aangemerkt als ANBI, dat betekent dat uw giften aftrekbaar zijn van de belasting. Uw giften moeten dan wel aan een minimum voldoen, meer informatie hierover leest u op de ANBI website.

Machtiging voor een vast bedrag

Om het werk in Zuid-Afrika voor langere termijn zekerheid te geven kunt u kiezen voor een periodieke machtiging. U ondersteunt de projecten structureel zonder dat u er zelf nog omkijken naar hebt. U kunt een machtigingsformulier downloaden en ingevuld opsturen.

Eenmalige donatie

Steunt u het werk Stichting Help Frederike Helpen in Zuid-AFrika? Uw gift kunt u overmaken naar: IBAN: NL02 RABO 0309 8560 43 t.n.v. Help Frederike Helpen.

Bezoek de projecten

We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij een aantal van onze projecten. Gaat u voor vakantie of een andere reden naar Zuid-Afrika? Neem dan contact op via info@helpfrederikehelpen.nl. Zeker wanneer u in de omgeving van Kaapstad bent is een bezoek het overwegen waard!