Vrouwendag 2019

Vrouwendag 2019

In Zuid Afrika is de maand augustus vrouwenmaand. 9 Augustus is elk jaar een publieke vakantiedag die Vrouwendag wordt genoemd.

Het Pêrel Projek organiseert daarom elk jaar een vrouwendag. Dit jaar kwam het initiatief uit de gemeenschap zelf. De jonge vrouwen hebben een geweldige ochtend voor vrouwen van 60 jaar en ouder georganiseerd. Onder de vlag van het Pêrel Projek hebben ze sponsors gezocht en ook zelf een grote bijdrage geleverd om deze vrouwendag mogelijk te maken.

Donaties
Donaties kwamen in de vorm van eten, drinken, tijdschriften, cadeautjes voor het lootjes trekken, giftbag om mee naar huis te nemen en alles wat nodig is voor een manicure en pedicure. Hiervoor is de organisatie heel erg dankbaar!!

Programma
Iedereen kreeg een echt engels ontbijt met gebakken ei, bacon, friet, tomaat en worstjes. Esmeralda opende de ochtend met een gedeelte uit het Bijbelboek Ruth.
Daarna kregen alle vrouwen de gelegenheid om hun voeten, handen en rug te laten masseren. Een pedicure en manicure was hierbij ook ingesloten.

Er werd afgesloten met koffie,thee en taart. Het was een gezellige ochtend en de deelnemers raken er niet over uitgepraat!

Hieronder staan een aantal foto’s van de Vrouwendag bij het Pêrel Projek.

Alle deelnemers aan deze vrouwendag
De organisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *